Experiences

Experiences

Many people have left a review via Zorgkaart Nederland, Google review or Facebook. Read the experiences of others here and get a good impression of the clinic.

(ZN) = Zorgkaart Nederland

22 Juli 2020

35. Tatoeage | Anoniem (ZN)

Fijne persoonlijke benadering. Alles wordt duidelijk uitgelegd, bij iedere afspraak vroeg de huidtherapeut hoe het gegaan was.

35. Tatoeage | Anoniem (ZN)

Hoe mijn huid gereageerd had op de laser behandeling (verwijderen van mijn tattoo). Ik kreeg tips hoe ik mijn huid het best kon beschermen en verzorgen. Er werden foto’s gemaakt, zodat ik goed het verschil kon zien na elke behandeling. Er wordt hygiënisch en deskundig gewerkt. Prettige sfeer, voelde me op mijn gemak.

28 Juli 2020

34. Litteken | Anoniem (ZN)

Ik heb gisteren mijn eerste laserbehandeling ondergaan bij de huid en laserkliniek in Delft, en ik ben daar echt heel erg tevreden mee. Ik weet dat huidgenezing langzaam gaat, maar ik merk na 1 dag het verschil al. De littekenhuid voelt nu al beter aan, het litteken is wat zachter, soepeler, en tevens wat vlakker geworden. Lopen is voor mij nu ook wat aangenamer geworden. En ik heb totaal geen last van de roodheid door de laserbehandeling. Ik wil graag mijn complimenten geven aan Sharon, en aan de huid en laserkliniek in Delft. Dank jullie wel voor jullie goede behandeling.

8 Augustus 2019

33. Acne | Anoniem (ZN)

Heel tevreden over de professionaliteit van behandelaar Tessa. Alles wordt heel transparant toelicht en daarbij ook de kosten. Er wordt tijd voor je genomen en je voelt je hier een gewaardeerde klant en geen nummertje. Super!

29 Juli 2019

32. Cosmelan | Anoniem (ZN)

Voor behandeling van hyperpigmentatie in het gelaat ben ik na veel uitzoek werk gaan bellen met de huid en laser kliniek Delft. Al gauw kon ik terecht voor een afspraak. Hier werd mijn probleem gehoord en werd mijn huid bekeken. Er werd rustig de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden naast de volledige uitleg die ik al graag wat erg prettig was. Als je eenmaal een ontsierde huid hebt, is alle informatie namelijk welkom. Bij het starten met de behandeling van Cosmelan werd er steeds uitgelegd wat er gebeurde en wat voor gevoel ik zou kunnen krijgen. En ook 2 dagen na de behandeling werd er zoals afgesproken telefonisch navraag gedaan over hoe het was gegaan en of er nog vragen waren. Ik ben zelf nog midden in het traject maar ik kan u erop wijzen dat deze kliniek met therapeuten op professionele wijze met u om zullen gaan, een luisterend oor bieden en hun vakkundigheid inzetten om u een stralende huid te bezorgen (ja, ook na mijn 1e behandeling zag ik mega verschil!).

3 Juni 2019

31. Huidverbetering | Anoniem (ZN)

Voor huidverbetering naar de kliniek geweest. Goed geïnformeerd, tevreden over de behandeling en het resultaat.