Experiences

Experiences

Many people have left a review via Zorgkaart Nederland, Google review or Facebook. Read the experiences of others here and get a good impression of the clinic.

(ZN) = Zorgkaart Nederland

8 Augustus 2019

33. Acne | Anoniem (ZN)

Heel tevreden over de professionaliteit van behandelaar Louise. Alles wordt heel transparant toelicht en daarbij ook de kosten. Er wordt tijd voor je genomen en je voelt je hier een gewaardeerde klant en geen nummertje. Super!

29 Juli 2019

32. Cosmelan | Anoniem (ZN)

Voor behandeling van hyperpigmentatie in het gelaat ben ik na veel uitzoek werk gaan bellen met de huid en laser kliniek Delft. Al gauw kon ik terecht voor een afspraak. Hier werd mijn probleem gehoord en werd mijn huid bekeken. Er werd rustig de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden naast de volledige uitleg die ik al graag wat erg prettig was. Als je eenmaal een ontsierde huid hebt, is alle informatie namelijk welkom. Bij het starten met de behandeling van Cosmelan werd er steeds uitgelegd wat er gebeurde en wat voor gevoel ik zou kunnen krijgen. En ook 2 dagen na de behandeling werd er zoals afgesproken telefonisch navraag gedaan over hoe het was gegaan en of er nog vragen waren. Ik ben zelf nog midden in het traject maar ik kan u erop wijzen dat deze kliniek met therapeuten op professionele wijze met u om zullen gaan, een luisterend oor bieden en hun vakkundigheid inzetten om u een stralende huid te bezorgen (ja, ook na mijn 1e behandeling zag ik mega verschil!).

3 Juni 2019

31. Huidverbetering | Anoniem (ZN)

Voor huidverbetering naar de kliniek geweest. Goed ge├»nformeerd, tevreden over de behandeling en het resultaat.

20 Mei 2019

30. Coagulatie | Anoniem (ZN)

Ik ging erheen om coagulatie behandeling te ondergaan. Ik vond het hele gevoel van de kliniek heel fijn. Het ziet er mooi, fris en uitnodigend uit. Vriendelijk personeel, goed ontvangen en goed geluisterd naar je wensen. Duidelijke prijzen, geen verrassing bij het betalen dus. De behandeling zelf is niet heel fijn maar ze doen het heel zorgzaam en vertellen wat ze doen zodat je je een beetje kan instellen. Na 2 keer een behandeling doen ze ook nog een gratis controle om het resultaat en de genezing te zien. Heeeel tevreden! Ook het resultaat is mooi! Ik zou zeker weer hier heen gaan als ik een behandeling wil.

15 Mei 2019

29. Litteken | Anoniem (ZN)

Ik heb hier drie behandelingen gehad voor het verminderen van striae. Ik ben blij met het resultaat, het is een stuk minder zichtbaar nu. Tessa is een fijne therapeut en legt alles goed en zorgvuldig uit. Aanrader!