Profhilo

Profhilo

Profhilo is een nieuw innovatieve techniek waarmee de huid wordt verbeterd. Het bestaat uit 100% puur hyaluronzuur de meest pure injectable van dit moment.

Het verschil tussen een filler en profhilo is dat het niet zorg voor direct volume, het zet de huid aan tot aanmaak van meer elastine, collageen en onderhuids vetweefsel, daarnaast werkt het ook nog eens ontstekingsremmend. Het is een skinbooster welke zorgt voor hydratatie, de fijen lijntjes verminderd, de huid verstevigd, porien verfijnt en zelfs medische aandoeningen als acne, rosacea en eczeem kan verminderen.

Juist door deze eigenschappen maakt is dit product geschikt voor ieder die geen filler wenst een zo natuurlijk mogelijk resultaat wenst. Het pure hyaluronzuur van profhilo is wetenschappelijk breed onderzocht op zijn veiligheid en effectiviteit. Er zitten geen chemische toevoegingen aan en is daardoor een van de veiligste behandelingen die er zijn.

In 2016 en 2019 heeft dit product de Aesthetic Awards gewonnen voor meest innovatieve product in Engeland. Nu ook eindelijk verkrijgbaar in Nederland met prachtige resultaten.

De behandeling kan worden uitgevoerd bij verslapping van de huid in het gelaat, de nek, armen maar ook andere gebieden op het lichaam. Het is een behandeling welke het best in kuur vorm wordt gegeven en na 4 weken en eventueel na 8 weken wordt herhaald.

Doordat het lichaam zelf wordt gestimuleerd tot verbetering van de huidstructuur en kwaliteit is het enige nadeel aan dit product dat geduld vereist is. De resultaten zijn namelijk niet direct zichtbaar maar na 1-2 maanden. Wel blijft het effect zo’n 9-12 maanden zichtbaar.

Veel klanten kiezen voor profhilo omdat dit zorgt voor natuurlijke resultaten en een prachtige glow geeft.