Ervaringen

Ervaringen

Vele mensen hebben een review achter gelaten via Zorgkaart Nederland, Google review of Facebook. Lees hier de ervaringen van anderen en krijg hier een goede indruk van de kliniek.

Afkoring (ZN) = Zorgkaart Nederland

29 juli 2021

41. Intense vitamine C peel | Sophie Huizinga (google)

Zojuist heb ik bij Sanne de Intense vitamine C peel behandeling gedaan. Ik kan nog niks zeggen over de resultaten, maar ik ben zeer positief tot zo ver. De soepele communicatie, de uitgebreide intake en de professionaliteit tijdens de behandeling heb ik als zeer prettig ervaren. Dank!

19 mei 2021

40. Microneedling | Ainslie Rast (google)

Ik kwam hier voor de microneedling behandeling. Hele fijne kliniek waar professionaliteit voorop staat. Er wordt goed uitgelegd hoe de behandeling te werk gaat en geen vraag is te veel.

4 Februari 2021

39. Laser ontharen | Anoniem (ZN)

Ik was hiervoor in twee salons geweest voor laserontharing van het gezicht; veel tijd en geld verder boekte ik geen resultaat. Ik had het eigenlijk al opgegeven, maar besloot door de professionele uitstraling van Huid & Laserkliniek delft tóch nog een poging te wagen; en ik ben blij dat ik dat gedaan heb! Het resultaat is erg goed, ik kom nu nog twee-jaarlijks terug voor onderhoudsbehandelingen. De werkwijze is professioneel en hygiënisch, professionele bejegening en de kliniek is laagdrempelig bereikbaar. Ik ben heel tevreden.

11 Januari 2021

38. Huidtherapie | Anoniem (ZN)

A very nice team of professionals that truly want to help you! I would recommend this place.

6 Januari 2021

37. Laser ontharen | Anoniem (ZN)

Laser ontharen van het gezicht, blij met het resultaat en dat al na diverse behandelingen.