Werkwijze

Werkwijze

Bij Huid & Laserkliniek Delft kun je terecht voor verschillende soorten huidtherapie, cosmetische behandelingen met injectables en fillers en pedicure. We proberen je zo goed mogelijk te helpen, zodat jij weer lekker in je vel komt te zitten. Dat begint met een goede intake. Weten wat er speelt, wat je wensen en klachten zijn en welke behandelingen je al eerder gehad hebt.

ONZE VISIE

Een gezonde huid is een huid die straalt, egaal van kleur is en glad aanvoelt. Je huid is een weerspiegeling van hoe jij je voelt. Je huid kleurt grauw wanneer je vermoeid of ziek bent, je krijgt pukkels van bijvoorbeeld hormoonschommelingen en door roken of teveel zon veroudert je huid veel sneller. Je huid wordt niet alleen maar beter door er een crème op te smeren en daarom vindt Huid & Laserkliniek Delft het belangrijk om naar het geheel te kijken van omstandigheden, voeding en medische factoren.

Onze kennis met je delen

Wij willen graag dat je je gehoord en gezien voelt en alle opties met je bespreken. Je kiest te allen tijde zelf voor een behandeling en als we elders een betere behandeling weten, zullen we je altijd doorverwijzen. We willen dat iedereen die bij ons onder behandeling is een prettig en veilig gevoel ervaart. Daarom delen we graag onze kennis van de huid met je, zodat je leert begrijpen hoe iets ontstaat en dus ook hoe het weer weg kan gaan.

Weer lekker en met vertrouwen in je vel

Een behandeling gaat vaak snel en voordat je het weet is het voorbij. Het is bijzonder om te zien hoe gemakkelijk de huid zich herstelt en met wat prikkeling van buitenaf zich van binnenuit verbetert. Weer lekker en met vertrouwen in je eigen vel zitten, kan echt. Stel vooral ook je vragen, want er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

MODERNE LASER MET 34 FUNCTIES

In onze kliniek werken we met de M22 laser van Lumenis, een hypermodern en krachtig laser- en IPL-platform, waarmee alleen huidtherapeuten en artsen mogen werken. De laser heeft 4 handstukken, waarmee we 34 (!) verschillende aandoeningen kunnen behandelen. Het apparaat staat in vele ziekenhuizen en we zijn dan ook trots dat wij nu ook vanuit hartje Delft veel mensen ermee kunnen helpen.

Precies, selectief en zo klaar

Zo’n laserapparaat kan er best een beetje spannend uitzien. Soms denken mensen dat een laser dwars door je lichaam straalt, maar dat is gelukkig niet zo. Een laser dringt maar een paar mm de huid in en werkt daar heel precies en selectief. Omdat lasers werken met lichtgolven en warmte, kunnen we heel gericht één kleur of plekje behandelen en de omringende huid volledig met rust laten. Een behandeling duurt vaak maar enkele seconden en het enige dat je voelt is een speldenprikje en wat warmte.

Afbeelding kader

PRIVACYBELEID

Uw persoonsgegevens en medische gegevens slaan wij digitaal op. Dit doen wij om goede zorg aan u te kunnen verlenen. Het opslaan van uw gegevens doen wij volgens ons privacy- en dataveiligheidsbeleid. Lees hier meer (PDF).