Skip to main content

Behandelingen

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en afwijkingen aan de buitenkant zijn vaak voor iedereen zichtbaar. Wij begrijpen hoe hinderlijk of ontsierend dit kan voelen. Gelukkig is huidverbetering in veel gevallen mogelijk. Hieronder vind je de behandelingen die wij aanbieden, afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Want iedere huid is immers anders.

Laserbehandelingen

Zo’n laserapparaat kan er best een beetje spannend uitzien. Soms denken mensen dat een laser dwars door je lichaam straalt, maar dat is gelukkig niet zo. Een laser dringt maar een paar mm de huid in en werkt daar heel precies en selectief. Omdat lasers werken met lichtgolven en warmte, kunnen we heel gericht één kleur of plekje behandelen en de omringende huid volledig met rust laten. Een behandeling duurt vaak maar enkele seconden en het enige dat je voelt is een speldenprikje en warmte.

Manuele huidtherapie

Bij Huid & Laserkliniek Delft kun je terecht voor verschillende soorten huidtherapie behandelingen zonder het gebruik van lasers. Eerst bekijken we samen het probleem. We proberen je zo goed mogelijk te helpen, zodat jij weer lekker in je vel komt te zitten. Dat begint met een goede intake. Weten wat er speelt, wat je wensen en klachten zijn en welke behandelingen je al eerder gehad hebt.

Cosmetisch arts

Dokter Merel Eefting: "Het leukst vind ik om samen met de cliënt een concreet en helder plan te maken voor een mooie natuurlijke behandeling. Zo werken we samen aan een goed resultaat dat kan worden omschreven als ‘mooi’ en ‘natuurlijk’. Een resultaat dat past bij jouw natuurlijke look en dat zorgt ervoor dat jij weer helemaal zelfverzekerd de deur uitstapt".

(Medisch) Pedicure

Pedicure Mieke: “Het woord pedicure heeft in onze moderne tijd misschien een stoffig imago, maar chagrijnige voeten zijn van alle tijden. Zijn voor jouw gevoel je voeten niet het mooiste onderdeel van je lijf? Schaam je er niet voor, maar bedenk, zoveel mensen zoveel voeten. En ik heb er al heel veel gezien.