Skip to main content

Huidverbetering

Huidveroudering lijkt niet te stoppen. Maar het is wel te vertragen. Bij Huid & Laser Kliniek Delft is huidverbetering in vele vormen en combinaties mogelijk. Van chemische peelings tot de Plasma Pen, Fractional laser en microneedling. De kracht van de mogelijke combinaties is dat ons behandelplan echt speciaal op jouw type huid wordt afgestemd. Samen met een huidtherapeut kijk je naar jouw specifieke wensen en behoeften. Want huidverbetering is persoonlijk maatwerk. 

Huidveroudering begint al wanneer je 25 jaar bent, maar wordt vaak pas zichtbaar rond je 40ste levensjaar. Natuurlijk, erfelijkheid kan een rol spelen. Maar ook hoe je eet, leeft en beweegt heeft invloed op een gezonde huid. Ga samen met jouw huidtherapeut op zoek naar de juiste balans tussen een gezonde leefstijl en de huidverbetering die bij je past.  

Bij Huid & Laser Kliniek Delft zijn we bekend met de gehele breedte van huidbehandelingen. Door onze mogelijke combinatiebehandelingen bereiken we de oppervlakkige huid, maar ook de diepere lagen. Het resultaat is een intensieve stimulans om jouw huid zichtbaar te verbeteren. Weten welke behandeling bij jou past? Plan nu een gratis consultgesprek in.

De kracht van combinatie technieken

Aangezien huidveroudering een geleidelijk en continu proces is, is het jaarlijks onderhouden met de juiste combinatie behandelingen een must. Elk soort huidbehandeling heeft zijn eigen kracht en ultieme werking. De mooiste resultaten worden daarom behaald door de huid vanuit de oppervlakte en vanuit de diepte te stimuleren.

De combinatie van deze behandelingen zijn afhankelijk van jouw persoonlijke wens en daarom vraagt huidverbetering om een plan op maat. Iets wat onze huidtherapeuten dan ook met veel aandacht doen. Want iedere huid is uniek en elke behandeling kent z’n eigen kracht. Gemiddeld vraagt een optimaal resultaat om zo’n 4 tot 8 behandelingen per jaar. Samen gaan we voor een prachtig en duurzaam resultaat. 

Stappenplan huidverbetering

Je zoekt een fijne kliniek voor jouw huidverbetering. Een plek waar je je meteen prettig voelt en waar je door professionals wordt ontvangen. Die plek vind je in Huid & Laser Kliniek Delft. Dit is hoe een huidverbetering traject er bij ons in 5 globale stappen uitziet: 

Stap 1.

Welke combinatie van behandelingen past er het beste bij jou? We stellen een behandelplan op;

Stap 2.

We adviseren je hoeveel behandelingen er per jaar nodig zijn voor een optimaal resultaat;

Stap 3.

Jouw huidtherapeut maakt foto’s, zodat we huidverbetering goed zichtbaar kunnen maken;

Stap 4.

We starten met een voorbereidende thuisbehandeling van Dermaceutic producten;

Stap 5.

De huid wordt in de kliniek voorbereid met een speciale Milk Peel van Dermaceutic;

Stap 6.

Passend bij jouw plan beginnen we met de ideale combinatie van verschillende behandelingen.

Tijdens stap 5 wordt er gebruik gemaakt van de Milk Peel van Dermaceutic. Deze peeling zorgt ervoor dat jouw huid wordt klaargestoomd voor de volgende behandelmethode. De huid kan na deze stap 1 tot 2 dagen wat roodheid vertonen en tot 7 dagen licht schilferen. Klinkt vervelend, maar het is juist een gewenste huidreactie. Op weg naar een gezonde huid.

Type combinatie behandelmethodes

Medische milde peeling

Chemische peelings zorgen dat je huid dode huidcellen afstoot en zich op natuurlijke wijze kan vernieuwen. Dit wordt ook wel exfoliëren genoemd. Er bestaan diverse soorten fruitzuur peelings en chemische peelings, met ieder een eigen kracht en doel. Bij een milde peeling werken de zuren vooral in op de oppervlaktehuid. Het prikt licht en je huid wordt soms wat rood. Ook kan je huid mild schilferen. Bij een diepe peeling is de kans op een wat sterkere schilfering aanwezig. Maar hierna laat de nieuwe gezonde huid zich al snel zien. 

Microneedling

Binnen de Huid & Laser Kliniek Delft wordt er bij de microneedling behandeling gebruik gemaakt van de Dermapen4.  De Dermapen4 genereert 1920 gecontroleerde mircokanaatjes per seconde in de huid en stimuleert zo de natuurlijke genezingsreactie om de productie van collageen en elastine in onze huid te verhogen. Tevens sluizen we door middel van deze microkanaaltjes actieve werkstoffen, zoals hyaluronzuur en retinol, in de huid. Op deze manier zorgen we voor een effectieve aanpak van tekenen van huidveroudering, het zichtbaar verbeteren van (acne)littekens en het corrigeren van pigment problemen.

Plasma lift

De Plasma behandeling is een behandeling waarmee we rimpels kunnen verminderen. De huid wordt gelift zonder te snijden of injecteren, zelfs een ooglidcorrectie is zo mogelijk. Voor dit type behandeling brengen we eerst en verdovingscrème aan. Vervolgens wordt met de Be Lifted Plasma pen een puntshot op de huid geproduceerd. Dit maakt dat de huid op die locatie verdampt en verdund wordt. Dit noemen we een ‘plasmaspot’. Deze spot verandert in een korstje dat binnen vijf tot zeven dagen van de huid valt. Door de aanmaak van collageen en elastine en het minimaliseren van de huid ontstaat er een verstrakking en lifting. Het behaalde resultaat is direct zichtbaar. 

Vaatlaser

Vaataandoeningen kunnen we zeer effectief behandelen. De M22-laser heeft daarvoor 2 speciale handstukken met een scala aan mogelijkheden. Het IPL-handstuk voor de oppervlakkige vaatjes geeft met een zeer hoge intensiteit licht af in je huid. Het licht ziet alleen de kapotte haarvaatjes en laat de rest van je huid met rust. Zonder korstvorming kunnen we de roodheid in een paar seconden weg laseren. Deze methode wordt meestal in het gelaat toegepast. Soms komen er ook dieper gelegen onsierlijke vaatjes in het gelaat voor, deze zijn vaak wat paarser/donker rood van kleur en reageren minder goed op de IPL-behandeling. Voor deze vaatjes kunnen wij het Nd;Yag-handstuk gebruiken, deze laser heeft een golflengte van 1064nm en komt hiermee dieper in de huid dan het IPL-handstuk.

Pigmentlaser

Onze M22-laser heeft een speciaal IPL handstuk, waarmee de laser selectief een lichtimpuls afgeeft met zeer hoge energie-intensiteit. Die energie wordt opgenomen door de overtollige pigmentcellen, maar niet door de omliggende huid. Deze methode werkt snel en effectief bij oppervlakkig pigment in de bovenste huidlaag. Binnen enkele seconden is een pigmentvlek behandeld en wordt direct een stuk donkerder. Na ongeveer 10 dagen herstelt het plekje zich en is daarna een heel stuk lichter of zelfs verdwenen.

Photo Peel

Een IPL-behandeling kan worden gecombineerd met medische peelings om de effectiviteit aanzienlijk te verbeteren. De IPL verwarmt de bovenste lagen van je huid. Rode bloedvaatjes en ongewenste pigmentvlekken worden beide aangepakt. Het stimuleert daarnaast de huidcellen om nieuw collageen aan te maken, waardoor de huid steviger wordt. Na de IPL-behandeling wordt er een medische middeldiepe peeling op het behandelde gebied aangebracht. Fijne oppervlakkige rimpels, oppervlakkige oneffenheden en pigmentproblemen worden zodoende effectief behandeld. Je ziet al zichtbaar effect na 4 weken. 

De Fractional ResurFx laser / Erbium:Glass laser

De Fractional Laser is de nieuwste en meest geavanceerde laserbehandeling op het gebied van huidverjonging, zonder vorming van kleine korstjes. Voorafgaand aan deze behandeling brengen onze huidtherapeuten een verdovingscrème aan. De gekoelde behandelkop wordt op de huid geplaatst en parallel aan elkaar worden er minuscule kanaaltjes tot diep in de huid gemaakt. Rondom de kanaaltjes blijft je huid volledig intact. Dit zorgt ervoor dat de huid in een versneld tempo de beschadigde huid kan herstellen met nieuwe huidcellen. De huid wordt gladder, fijne lijntjes vervagen en diepe rimpels verzachten. 

De Cosmo Peel Forte

De Cosmo Peel Forte is onze sterkste peeling op basis van 20% TCA (trichloorazijnzuur), 10% glycolzuur en 10% phenol (verdoving). Deze combinatie maakt de peeling geschikt voor de aanpak van huidveroudering op de lichte huidtypen (huidtype I en II). Eén behandeling is voldoende om de huid soms wel tot 5 jaar te verjongen. Tijdens de behandeling wordt de vloeistof met een wattenstaafje in een wrijvende en roterende beweging op je huid aangebracht. Er ontstaat ‘frosting’: de bovenste huidlaag wordt na ongeveer 15-30 minuten wit. Na een korte periode van zwelling en vervellen, wordt het resultaat na 8 weken mooi zichtbaar. De maanden erna zal je huid zich blijven verbeteren. 

Voeding & Huid adviesgesprek

Wist je dat voeding en jouw leefstijl veel invloed uitoefenen op het ontstaan van rimpels, huidverslapping, roodheid, pigmentatie veranderingen en een dunne, droge en gedehydrateerde huid? Ofwel alle typische kenmerken van huidveroudering. Dus hoe jij leeft, eet, beweegt en je huid blootstelt aan de zon bepaalt in belangrijke mate hoe je huid eruitziet. Natuurlijk kunnen we huidveroudering niet stoppen, maar wel vertragen. En erfelijkheid speelt daarbij maar een kleine rol. Als onderdeel van de behandelingen, bieden we je daarom een ondersteunend Voeding & Huid adviesgesprek aan. Na dit gesprek weet je meer over het aantal eetmomenten, welke supplementen bij jou passen, hoe je je huid moet onderhouden, welke triggers en beschermers er met voeding zijn en hoe je een gezonde darmflora kunt krijgen. Alles om je huid weer in optimale conditie te krijgen van binnen en van buiten uit om zo jezelf fit te voelen.

Aantal behandelingen

Je wilt alvast weten hoeveel behandelingen er nodig zijn voor jouw jongere huid. Om je daar meer inzicht in te geven, bespreek je tijdens een consultgesprek met de therapeut de behandeling, de wensen en de verwachtingen. Doorgaans zijn er om mooie resultaten te boeken in ieder geval zo’n 4 - 8 behandelingen per jaar nodig. Met tussenpozen van 3 tot 6 weken. Dit aantal is afhankelijk van jouw huidconditie. Het stimuleren van collageen kan daarna tot enkele maanden na de behandeling duren. Dat maakt huidvernieuwing met microneedling een uitgebreid proces waar je lang plezier van hebt. We adviseren wel om het resultaat altijd jaarlijks te blijven onderhouden. Vergelijk het met het bezoek aan de sportschool; wie sterk en fit wilt blijven, zorgt ook voor structurele training. 

Tarieven huidverbetering behandeling

Medische milde tot middeldiepe peeling € 95
TCA peeling 12 - 18% € 160


Microneedling Dermapen4 gelaat


€ 185
Microneedling combinatie behandeling € 199
Microneedling | Pixel Peel € 250

Plasma pen kraaienpootjes

€ 350
Plasma pen bovenoogleden of onderoogleden € 395
Plasma pen bovenoogleden en deel onderoogleden € 500
Plasma pen rimpels bovenlip en neuslippenplooi € 350
Plasma pen rimpels rond de mond en deel wangen € 600

Fractional laser rond de ogen of rond de mond

€ 150
Fractional laser gedeelte gelaat  € 200
Fractional laser gelaat € 300
Fractional laser gedeelte gelaat + TCA peeling € 275
Fractional laser gelaat + TCA peeling  € 375
   
Vaatlaser enkel plekje € 89
Vaatlaser gedeelte gelaat € 160
Vaatlaser gelaat € 195
   
Pigmentlaser enkel plekje € 89
Pigmentlaser gedeelte gelaat € 160
Pigmentlaser gelaat € 195
   
Photo Peel gelaat | pigment en vaatlaser + TCA peeling € 285
   
Cosmo Peel Forte | vanaf € 455
   
Voeding & Huid adviesgesprek 1 (30 min) € 89
Voeding & Huid adviesgesprek 2 (15 min) € 45

Meestgestelde vragen

Voor welke huidproblemen wordt de huidverbetering behandeling ingezet?

Huidverbetering is een perfecte behandeling om huidveroudering - waar we vroeg of laat allemaal mee te maken krijgen - te vertragen. Bij Huid & Laser Kliniek gaan we altijd uit van de meest krachtige combinatiebehandeling. Dit werkt goed tegen een slappere huid, rimpels en lijnen.

Hoe kan ik me voorbereiden op een huidverbetering behandeling?

Goede vraag, want een goede voorbereiding is erg belangrijk. De huid moet 4 weken voorafgaand aan de behandeling voorbereid zijn met huidverbeterende producten van Dermaceutic. Ook is het verstandig om een zongebruinde huid te vermijden en de beharing in het behandelgebied kort te houden. Meer weten over de ideale voorbereiding op jouw huidverbetering? Plan een gratis consultgesprek in met onze huidtherapeut. 

Welke dingen mag ik niet doen na een huidverbetering behandeling?

De eerste 12 tot 24 uur mag het behandelde gebied niet nat worden. Ook doe je er goed aan om de eerste 24 uur niet naar warme zwembaden of sauna's te gaan. En wanneer het begint te jeuken, niet krabbelen (hoe lastig dat soms ook is). Behandel je huid ook altijd met de huidverbeterende thuisproducten die de huidtherapeut je heeft geadviseerd. Zo zorg je ervoor dat je huid - na welke combinatie behandeling dan ook - zich optimaal kan herstellen. Onze huidtherapeuten in Delft kunnen je er alles over vertellen.

Hoe ziet het herstel eruit na een huidverbetering behandeling?

Hoelang het herstel duurt is afhankelijk van de behandeling die wordt uitgevoerd. Een peeling zorgt voor huidvernieuwing waarbij de huid gaat schilferen. Dit kan 5-10 dagen duren. Hierbij is de sterkte van de peeling leidend in welke mate de schilfering optreedt. Na een laserbehandeling, door de warmte, kan de huid voor ongeveer 3 dagen (lichtjes) gezwollen zijn. Pigmentvlekjes kunnen daarbij weer voor 5-7 dagen donkerder kleuren. Tijdens het consult zal de huidtherapeut je hierover uitgebreid informeren.

Hoe kan ik het beste mijn huid blijven onderhouden?

Wij adviseren minimaal 4 behandelingen per jaar. We willen namelijk dat de huid in goede conditie blijft en getriggerd blijft worden om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Dit doe je ook door de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken. De cosmeceuticals van Dermaceutic zijn hoog geconcentreerd en verrijkt met actieve bestandsdelen waarmee ze zich specifiek richten op het gebied van anti-aging, vermindering van pigmentatie, verbetering van de huidstructuur en aanpak van acne klachten. Met deze aanpak behoud je jouw stralende huid en jeugdigde uitstraling.

Kan je een huidverbetering behandeling ook in de zomermaanden ondergaan?

De intensievere behandelingen, zoals de Plasmalift en Cosmo Peel Forte zijn niet geschikt voor in de zomermaanden. Daarnaast mag de huid niet zongebruind zijn voor een pigmentlaser of vaatlaser behandeling. In tegenstelling tot de zojuist genoemde behandelingen kan microneedling zowel in de zomer- én wintermaanden worden uitgevoerd. Een behandeling middels de Fractional Laser zou ook kunnen wanneer je consequent en secuur zonnebscherming aanbrengt. Wij adviseren je wel om dit bij een professionele kliniek te doen.

Is een huidverbeterende behandeling pijnlijk?

Dat is afhankelijk van de behandeling die je ondergaat. Bijvoorbeeld een Cosmo Peel Forte peeling is gelukkig pijnvrij. Dit komt doordat het verdovende fenol aan de peeling is toegevoegd. De plasmalift voeren we uit met een verdovende crème. Zo maken we het nóg iets meer comfortabel. Natuurlijk ervaart iedereen pijn op een eigen manier en verschilt de gevoeligheid per persoon. Maar over het algemeen krijgen wij vaak terug dat de behandeling ‘prima te doorstaan’ is. Een laserbehandeling voelt weer als een elastiekje dat tegen de huid aankomt met warmte, dat is van korte duur en trekt snel weer weg. Je mag altijd voorafgaand aan de behandeling paracetamol slikken. Geef dit dan aan bij jouw behandeld huidtherapeut.

Snel naar

KADOOTJE bij een HydraFacial

Boek je in mei of juni een HydraFacial Deluxe of Platinum, dan krijg je ook nog eens 3 Dermaceutric Travelsize producten cadeau (Foamer 15, C25, Light Ceutic t.w.v. € 54,-).

*Actie is geldig t/m vrijdag 28 juni 2024

Geef een (digitale) kadobon kado!

Koop gemakkelijk je digitale kadobon via onderstaande button of kom je fysieke kadobon feestelijk verpakt ophalen in onze kliniek!

Behandelvideo

Resultaten

Na 1 Plasma lift behandeling rond de mond
Na 1 Plasma lift behandeling rond de ogen
Na 1 behandeling Cosmo Peel Forte
Na 6 weken gebruik pigmentbehandeling Cosmelan
Na 1 coagulatie behandeling op de bovenlip
Injectable in de fronsrimpel
Na 2 pigmentlaser IPL en 1 coagulatie behandelingen
Na 1 pigmentlaser behandeling met IPL

  Zij gingen je voor...

  Goede ervaringen. Vriendelijke, bekwame medewerkers en nuttige informatie. Mooie praktijk. De huidtherapeuten denken in behandelplan mee over planning van de behandelingen, welke combinatie om gewenste resultaten te behalen, downtime en kosten. Scheppen realistische verwachtingen. Ik vind het fijn dat ik voor de behandeling(en) een gratis consult kon boeken om dit allemaal te vragen en te bespreken, dat maakt de zorg toegankelijk. Ook is het fijn dat de praktijk in de avond open is.

  Lees meer reviews op Feedback company

  Relevante blogs

  Wat is het verschil tussen rimpels en droogtelijntjes?
  Lezen >

  De geheimen van vitamine C
  Lezen >

  Deze 5 anti-zonnebrand producten beschermen je huid ook tegen blauw licht
  Lezen >

  Omega 3 en vitamine D van Eqology: dit wil je weten
  Lezen >

  Dit zijn de verschillen tussen UvA, UvB en UvC
  Lezen >

  Een droge of een vochtarme huid?
  Lezen >