Skip to main content

Plasma lift

Je wilt je huid verbeteren, maar zonder plastische chirurgie. Je kiest liever ook niet voor injecties, maar wilt wel zichtbaar resultaat. Dat begrijpen we heel goed. Daarom werken we bij Huid & Laser Kliniek Delft met de succesvolle Be Lifted plasma pen om rimpels, wallen en plooien aanzienlijk te verminderen. We triggeren zo op laagdrempelige wijze het zelfherstellend vermogen van jouw huid, met direct zichtbaar resultaat dat zo’n 2 jaar aanhoudt. Jouw huid zichtbaar verjongen? Kies voor een plasmalift in Delft.

Rondom de oogleden, mond, wangen en hals ontstaat bij veel mensen met de jaren wat huidverslapping. Ook overtollige huid(plooien) en rimpels zijn veel mensen niet vreemd. Heb je daar ook last van? In veel gevallen kunnen de huidtherapeuten van Huid & Laser Kliniek Delft er echt iets aan doen. De plasmalift herstelt de natuurlijke uitstraling die helemaal bij jou past. 

De Plasma lift behandeling is dan ook een van de populaire behandelingen in onze kliniek. De plasma pen heeft een stimulerend effect op de collageen- en elastineproductie. Dit zorgt voor meer stevigheid en volume in de huid. Dat klinkt goed, maar je wilt er vast meer over weten. Plan alvast een gratis consultgesprek met een van onze therapeuten in.

Plasma lift is dus een behandeling zonder injecteren of snijden. Daardoor is de herstelperiode ook kort, namelijk 7 dagen, en is er ook geen littekenweefsel te zien. Bewezen effectief, snel én met duurzaam resultaat, binnen 1 tot 2 behandelingen een jongere huid: dat is onze plasma lift. 

Stappenplan Plasma lift behandeling

De Plasma lift behandeling voor jouw gezicht is een laagdrempelige behandeling zonder chirurgische ingrepen. Niet heel erg ingrijpend, wel met zichtbaar resultaat. Natuurlijk wil je wel alvast weten waar je aan toe bent. Dit is hoe we bij Huid & Laser Kliniek Delft in 4 stappen jouw huid liften:

Stap 1.

Kom binnen, dan bestuderen we de huid en maken foto’s voor in jouw dossier;

Stap 2.

Jouw vaste huidtherapeut brengt een verdovingscrème aan op de te behandelen huid;

Stap 3.

De plasma pen creëert ‘plasma spots’ en stimuleer het zelfherstellend vermogen van de huid;

Stap 4.

Samen met de therapeut bespreek je het verdere verloop en het gebruik van thuisproducten.

Na de Plasma lift zal je zien dat de zogeheten ‘plasma spots’ binnen 5 tot 7 dagen veranderen in een korstje en van je huid vallen. In het begin kan de huid er wel wat rood uitzien en soms licht gezwollen zijn, maar dit is een normaal proces. Belangrijk is dat je de korstjes niet zelf lostrekt. Laat je huid het werk doen en zichzelf op natuurlijke wijze herstellen. Als na enkele dagen de korstjes zijn losgelaten, verzorg je de huid met een speciale nabehandeling crème van K-Ceutic. Dit om je gloednieuwe huid goed te beschermen tegen de zon. Wel zo gezond.

Aantal Plasma lift behandelingen 

De Plasma lift behandeling is bijzonder effectief. Afhankelijk van jouw huidindicatie kan er in slechts 1 tot 2 behandelingen al zichtbaar resultaat geboekt worden. Stel dat er toch een vervolgbehandeling nodig is om het optimale resultaat te bereiken, dan wordt dit na ongeveer 4 tot 6 weken ingepland. Omdat we samen voor zichtbaar en duurzaam resultaat gaan; een gezonde huid en jouw frisse uitstraling.

Tarieven Plasma lift behandeling

Huidverstrakking  Per sessie  
Bovenoogleden 395,-
Onderoogleden

395,-

Kraaienpootjes 350,-
Bovenoogleden en deel onderoogleden 500,-
Rimpels bovenlip en neuslippenplooi  350,-
Rimpels rond de mond en deel wangen 600,-
Huidverslapping hals / gedeelte wangen 450,-
   
Xanthelasma - witte bultjes ooghoeken 250,-

Meestgestelde vragen

Voor welke problemen is de Plasma lift behandeling geschikt?

De Plasma behandeling is geschikt voor alle rimpels op het gezicht en overtollige huid boven en onder de oogleden. Veelvoorkomende probleemgebieden zijn: bovenlip, mondhoeken, wangen, oogleden en kraaienpootjes. Tevens is plasmalift geschikt voor het verwijderen van xanthelasma: de geel/witte verkleuring aan de binnenzijde van de ooghoeken.

Stel samen met een huidtherapeut in Delft vast wat de plasmalift behandeling voor jou kan betekenen.

Wat kost een Plasma lift?

Het tarief voor een plasma lift behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. Zo worden kraaienpootjes binnen 45 minuten aangepakt tegen een tarief van 350,-. Wil je een plan op maat en precies weten wat voor jou de kosten van een behandeling zijn? Logisch. Neem contact op met onze huidkliniek.

Hoe kan ik me voorbereiden op een Plasma lift behandeling?

Voorafgaand aan de behandeling, is het goed om 6 weken directe blootstelling aan de zon te vermijden en je gezicht ook goed met zonnebrand in te smeren. Als de ogen worden behandeld, kan je ook het best een zonnebril dragen gedurende deze periode. Ook mag je op de dag van de behandeling geen koortslip hebben en zien we je graag verschijnen zonder make-up. Exact weten wat voor jou de richtlijnen zijn? Plan een gratis consultgesprek in met onze huidtherapeuten. 

Hoe ziet mijn huid eruit direct na een Plasma lift behandeling?

Door de warmte die de plasma pen af geeft zal de huid er na de behandeling rood en wat gezwollen uitzien. De branderigheid kan enkele uren aanhouden en wordt vanzelf minder. Even vervelend, dat wel maar de verstrakking van de huid is al meteen zichtbaar. Gelukkig ontstaan er geen blauwe plekken zoals na een ooglid correctie door middel van snijden. Wanneer de kleine korstjes verdwenen zijn mag er over de licht rode kleur gewoon make-up gedragen worden. De rode verkleuring kan enkele weken aanhouden. 

Welke dingen mag ik niet doen na een Plasma lift?

Bezoek de eerste 7 dagen na de behandeling geen sauna of zwembad. De eerste 8 uur na de behandeling moeten de korstjes zelfs helemaal droog blijven. Zolang de korstjes nog op de huid zitten, is het belangrijk om daar geen make-up aan te brengen. Stel dat de huid licht gezwollen is, gebruik dan geen coolpack. Dit vertraagt het zelfherstellende proces van jouw huid. Onze therapeuten helpen je natuurlijk graag persoonlijk met de beste nazorg.

Doet een Plasma lift behandeling pijn?

Gelukkig, voor deze behandeling hoeven we geen chirurgische ingrepen te doen en ook niets te injecteren. Maar het betekent niet dat de plasmalift behandeling geheel gevoelloos is. Daarom behandelen we de huid voor de plasmalift behandeling met een verdovende crème. Zo maken we het nóg iets meer comfortabel. Natuurlijk ervaart iedereen pijn op een eigen manier en verschilt de gevoeligheid per persoon. Maar over het algemeen krijgen wij vaak terug dat de behandeling ‘prima te doorstaan’ is. 

Mag ik mijn eigen huidverzorgingsproducten gebruiken na een Plasma lift behandeling?

Die keuze ligt natuurlijk bij jou. Als professionals merken we wel dat onze behandeling het meest succesvol is wanneer je ook thuis de beste producten met de juiste ingrediënten gebruikt. We adviseren je dus graag al tijdens het intakegesprek welke producten je het beste kunt gebruiken voor jouw huid. In de kliniek in Delft werken wij het liefst met het merk Dermaceutic om het resultaat goed te onderhouden. 

Snel naar

KADOOTJE bij een HydraFacial

Boek je in mei of juni een HydraFacial Deluxe of Platinum, dan krijg je ook nog eens 3 Dermaceutric Travelsize producten cadeau (Foamer 15, C25, Light Ceutic t.w.v. € 54,-).

*Actie is geldig t/m vrijdag 28 juni 2024

Geef een (digitale) kadobon kado!

Koop gemakkelijk je digitale kadobon via onderstaande button of kom je fysieke kadobon feestelijk verpakt ophalen in onze kliniek!

Resultaten

Na 1 Plasma lift behandeling rond de mond
Na 1 Plasma lift behandeling van bovenoogleden en kraaienpootjes
Na 2 Plasma lift behandelingen rond de mond
Plasma behandeling bovenoogleden
Na 1 behandeling Plasma pen bij Xanthelasma in de ooghoeken
Na 1 behandeling Plasma pen bij Xanthelasma in de ooghoeken

  Zij gingen je voor ...

  Erg fijne praktijk. Vriendelijk, hygienisch, betaalbaar.

  Lees meer reviews op Feedback Company

  Relevante blogs

  Welke combinaties van behandelmethodes gebruiken we voor huidverbetering?
  Lezen >

  De geheimen van vitamine C
  Lezen >

  Zo 'stapel' je huidverzorgingsproducten in 6 stappen

  Lezen >