Team

Team

Wij willen graag dat je je gehoord en gezien voelt en alle opties met je bespreken. Je kiest te allen tijde zelf voor een behandeling en als we elders een betere behandeling weten, zullen we je altijd doorverwijzen. We willen dat iedereen die bij ons onder behandeling is een prettig en veilig gevoel ervaart. Daarom delen we graag onze kennis van de huid met je, zodat je leert begrijpen hoe iets ontstaat en dus ook hoe het weer weg kan gaan. Hier onder stellen we ons graag persoonlijk voor.

Tessa Rast - van Paassen
Paramedisch huidtherapeut / eigenaresse
Louise Lutke-Schipholt
Paramedisch huidtherapeut
Lisanne Meijerink
Paramedisch huidtherapeut
Mieke van Paassen
Pedicure
Jitty Kouwenhoven
Frontoffice medewerker
Irene
Cosmetisch arts

Tessa Rast - van Paassen

Paramedisch huidtherapeut / eigenaresse

Tessa is gediplomeerd huid- en oedeemtherapeut. Na het afronden van de 4-jarige HBO-opleiding in Utrecht heeft ze veel werkervaring opgedaan binnen de oedeemtherapie, wondzorg en oncologische zorg. Na het volgen van de post-HBO licht- en lasertherapie werd haar interesse voor huidverbetering met behulp van lasers steeds groter. Ze werkte jarenlang als freelance huidtherapeut in meer dan 13 klinieken en praktijken en kent inmiddels alle ins en outs van laserapparatuur. In 2017 besloot ze om Huid & Laserkliniek Delft te openen. Samen met een team dat bestaat uit een cosmetisch arts, pedicure en paramedisch huidtherapeute wil ze mensen helpen om een stralende huid (terug) te krijgen en zich weer lekker in hun vel te voelen.

“Ik verwonder mij nog steeds over de techniek en de mooie resultaten die je met lasertherapie behaalt en wil deze ervaring graag met mensen delen. De behandeling van een klein plekje duurt vaak maar enkele seconden en het enige dat je voelt is een speldenprikje en wat warmte. Geweldig, toch?! Ik gebruik mijzelf vaak als proefkonijn. Bijvoorbeeld voor verwijderen van haren, kleine pigmentvlekjes en beenvaatjes,maar ook voor injectables in de oksels tegen het transpireren. Het is voor mij belangrijk om te weten hoe een behandeling aanvoelt en wat er met de huid gebeurt in de weken erna. Op deze manier kan ik een behandeling veel beter uitleggen en achter de techniek staan. Tijdens een intake doe ik vaak voor op mijn arm hoe de laser werkt. Zo krijgen mensenvertrouwen en ook de juiste beeldvorming. Een laser dringt namelijk maar een paar mm de huid in en straalt niet dwars door je hele lichaam heen, zoals soms wordt gedacht. Ik vind het fijn als iemand een prettig en veilig gevoel bij mij ervaart. Gelukkig merk ik dat mensen vrij snel het volste vertrouwen in mij hebben.”

Registratie nummers:

  • KP register = 19913790488
  • NVH vereniging = 502668
Afbeelding personeel

Louise Lutke-Schipholt

Paramedisch huidtherapeut

‘’Al vanaf jongs af aan ben ik met mijn huid bezig. Ik heb een gevoelige huid, eczeem, verschillende (huid)allergieën en last gehad van acne in de puberteit. Niet zo gek dat ik mij meteen op mijn plek voelde in de Huidtherapie. Om mijn huidconditie op pijl te houden kies ik vaak in het najaar voor een chemische peeling, is het smeren van een zonnebrandcrème onderdeel van mijn dagelijkse huidverzorging en draag ik minerale make-up. Over deze onderwerpen schrijf ik ook wekelijks op mijn blog. Naast mijn eigen blog, blog ik in een team over atopisch eczeem op een online patiëntenplatform. Mijn doel is om mensen zich weer zelfverzekerd te laten voelen. Ik weet als geen ander dat huidproblemen als storend kunnen worden ervaren, maar met de juiste apparatuur die wij hebben in de kliniek, kunnen deze worden verholpen. Een laserbehandeling is goed te verdragen in tegenstelling tot wat men vaak denkt. Met de technieken van tegenwoordig voel je lichte speldenprikjes en daarbij wat warmte. Tijdens de behandelingen, maar ook vooraf doen wij er alles aan zodat jij je hier op je gemak voelt. Samen stellen we een behandelplan op en geven wij advies op maat, want iedere huid is tenslotte anders.’’

Registratie nummers:

  • KP register = 39103945788
  • NVH vereniging = 90105651
Afbeelding personeel

Lisanne Meijerink

Paramedisch huidtherapeut

Lisanne Meijerink is afgestudeerd als huidtherapeut in 2014 en is als freelancer in diverse praktijken werkzaam. Haar hart ligt bij het helpen van mensen, in het vak huidtherapie maar ook zeker daarbuiten. 'In een huidtherapeutische praktijk help je mensen enorm. Vaak iets wat iemand storend of vervelend aan de buitenkant vindt kan ook veel doen met hoe je je voelt. Of je lekker in je vel zit of niet. Door een behandeling uit te voeren kan ik er voor zorgen dat je je zekerder voelt en dus vaak ook pretterig in je vel. Dat geeft mij veel energie om iets voor iemand te kunnen betekenen op deze manier'.

'Ook vind ik het belangrijk om veel info te delen over de behandeling en hoe we er samen voor kunnen zorgen dat het niet meer terugkeert of verminderd. Het is belangrijk dat je weet wat voor behandeling je ondergaat en ook hoe je nog beter voor je huid kunt zorgen in de toekomst'. 

'Ik hou me ook veel bezig met de leer van gezonde voeding en aanvulling daarop. Waar mogelijk combineer ik dit ook in behandelingen voor de huid'.

Afbeelding personeel

Mieke van Paassen

Pedicure

Mieke is pedicure en behandelt de meest voorkomende klachten aan voeten, zoals likdoorns, kloven, overmatige eeltvorming, ingegroeide nagels en mycose (schimmel- of kalknagels). Tijdens de behandeling zorgt Mieke voor een ontspannen sfeer en geeft ze je graag voorlichting en advies over steunzolen bij een afwijkende stand van je voeten. 

“Het woord pedicure heeft in onze moderne tijd misschien een stoffig imago, maar chagrijnige voeten zijn van alle tijden. Zijn voor jouw gevoel je voeten niet het mooiste onderdeel van je lijf? Schaam je er niet voor, maar bedenk, zoveel mensen zoveel voeten. En ik heb er al heel veel gezien. Omdat ik zelf last heb van droge voeten, smeer ik ze iedere avond in met een balsem die het vochtpercentage op peil houdt. Doordat ik veel wandel, jog en sport heb ik veel synthetisch schoeisel aan, waardoor mijn voeten transpireren. Hierdoor ben ik gevoelig voor (zwemmers)eczeem. Ik gebruik een spray die mijn huid mooi egaal houdt en sterker maakt. Ook ga ik geregeld naar een pedicure. En geloof het of niet, de eerste keer had ik ook even een moeilijk momentje om mijn voeten te laten behandelen door een ‘vreemde’. Dit drempeltje is er al lang niet meer. Ik ervaar de behandeling altijd als positief. Zeker als je met klachten binnenkomt en zonder klachten weer de deur uit gaat. Dat is ook mijn opzet. Ik geef mensen graag in een ontspannen en relaxte sfeer een voetverzorgende behandeling. Even een rustpuntje in een vaak stressvolle tijd. Ik wil ze blij maken met voeten die weer lekker lopen.”

Lid van ProVoet

Afbeelding personeel

Jitty Kouwenhoven

Frontoffice medewerker

De cliënten met een glimlach de deur uit laten gaan en zorgen dat alles op rolletjes verloopt voor de schermen is waar ik elke dag voor sta bij de huid en laser kliniek Delft.

Sinds september 2019 ben ik werkzaam in de functie van frontofficemedewerker. Bij binnenkomst word je steevast vriendelijke begroet en ben ik het eerste aanspreekpunt voor alle vragen en het realiseren van de afspraken. 

Los van deze leuke baan ben ik moeder van twee kinderen en woonachtig in Den Hoorn.

Afgelopen jaren ben ik bij diverse medische bedrijven werkzaam geweest. Deze leerzame periode is een mooie aanvulling geweest en komt zeer goed van pas bij mijn huidige werkzaamheden. De korte lijntjes met de cliënten, deze mooie leerzame branche en het gezellige, hechte team maakt dat ik hier op mijn plek ben. Tot ziens!

Afbeelding personeel

Irene

Cosmetisch arts

Irene heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. Zij heeft gewerkt binnen de plastische chirurgie, chirurgie en ouderenzorg. Irene is inmiddels 3 jaar werkzaam als cosmetisch arts. Haar handelsmerk is een mooi en natuurlijk resultaat.

Ze is aangesloten bij: European College of Aesthetic Medicine & Surgery, de NVCG en de NVVCC. Zij gaat regelmatig voor congressen en trainingen naar het buitenland zoals FACE Londen, IMCAS Parijs, Dalvi Humzah Anatomy course en de blepharoplasty and facelifting course in Cork.

Irene V, arts BIG-registratienummer: 39918852201

Afbeelding personeel