Skip to main content

Tatoeage verwijderen

Een sluimerend gevoel. Steeds weer wordt je herinnert aan het verleden of zie je dat mislukte ontwerp. Hoe dan ook past die tattoo niet (meer) bij jou. Je bent niet de enige; 85% van de mensen heeft later spijt van een tattoo. Maar een tatoeage is gelukkig niet meer voor eeuwig, de donkere inkt van een tattoo of permanente make-up is steeds beter te verwijderen. Tattoo verwijderen in Delft? Bij Huid & Laser Kliniek Delft zijn we gespecialiseerd in het laseren van tatoeages met zwarte of blauwe inkt, zonder littekenvorming. 

Zet de eerste stap op weg naar een schone lei. Want je wilt niet steeds geconfronteerd worden met die ene tattoo, verkeerd gezette wenkbrauwlijnen of markeringen van de bestraling. Het zijn vaak nare herinneringen of gedateerde versieringen. Tijdens de laserbehandeling geven we ultrakorte pulsen met hoge energie af aan de huid. Zo wordt de donkere inkt van jouw tatoeage zorgvuldig verwijdert. Je tatoeage laseren, dat klinkt spannend. Zeker als je nog niet weet hoe de felle lichtflitsjes van de laserbehandeling voelen. Wij omschrijven het als een elastiekje dat tegen de huid aan komt, maar vertellen je er ook graag meer over in een gratis consultgesprek. Of lees alvast deze blog.

De huidtherapeuten van Huid & Laser Kliniek Delft verwijderen tattoos met de moderne M22 Q-Switched Nd:Yag 1064 nm laser. De koeling met een ice pack en de intensieve huidherstellende zalf verzorgen jouw huid na de behandeling. Daarna gaat je lichaam aan de slag om de inkt af te voeren en verder te genezen. We kunnen ons voorstellen dat je nog wat vragen hebt.

Stappenplan tattoo verwijderen

Jouw tattoo volledig onzichtbaar. Daar gaan we natuurlijk voor! Bij Huid & Laser Kliniek Delft zijn we wel honderd procent eerlijk met je; het uiteindelijke resultaat verschilt per persoon, type huid, diepte van de tatoeage en het type inkt. Hieronder lees je hoe een tatoeage verwijderen in het algemeen gaat. Maar in een persoonlijk consult kijken we graag samen naar jouw op maat gemaakte stappenplan.

Stap 1.

In een gratis consultgesprek bepalen we de beste manier om jouw tattoo te verwijderen;

Stap 2.

Tijd voor de eerste behandeling. Natuurlijk beschermen we je ogen met een bril;

Stap 3.

Laseren. De lichtflitsen worden omgezet in warmte en kleuren de huid tijdelijk wit;

Stap 4.

Jouw tattoo wordt zorgvuldig gelasert, daarna gekoelt en verzorgt met brandzalf;

Stap 5.

Binnen enkele uren verdwijnt de lichte zwelling en in 10/20 dagen geneest de huid;

Stap 6.

In een periode van 8/12 weken breekt je lichaam de inkt zelf stukje bij beetje af;

Stap 7.

Na 7/8 weken kom je langs voor de volgende behandeling.

Het exacte proces en resultaat van het tattoo verwijderen is voor iedereen anders. Ben je benieuwd hoe het voelt of hoe cliënten van Huid & Laser Kliniek Delft het ervaren? Tim liet zijn tatoeage verwijderen in Delft en deelt hier zijn ervaring met je.

Aantal behandelingen 

Vaak wordt een tattoo binnen een aantal uur gezet. Het zorgvuldig en professioneel verwijderen van een tatoeage vraagt wat meer tijd, maar is vandaag de dag heel goed mogelijk. Voor het beste resultaat kom je gemiddeld voor 5 tot 10 behandelingen langs met tussenpozen van 7 a 8 weken. Heb je bestralingspuntjes die je herinneren aan een zware periode? Daar kunnen we vaak met 3 tot 6 behandelingen wat aan doen. Aan het eind van alle behandelingen delen onze huidtherapeuten natuurlijk nog goede tips voor de beste huidverzorging.

Tarieven tattoo verwijderen

Wat zal jouw tattoo verwijderen kosten? De kosten van een tatoeage verwijderen, hangen natuurlijk af van de grootte en het type tattoo. De een heeft een grote tribal op z’n rug, de ander heeft een paar paar kleine letters op haar pols. Huid & Laser Kliniek Delft biedt je aantrekkelijke prijzen voor losse sessies en voordelige pakketprijzen.

  Per sessie Pakketprijs 8x
Tot 5 cm2 75,- 525,- 
Tot 10 cm2 100,- 700,-
Tot 25 cm2 125,- 875,-
Tot 50 cm2 150,- 1050,-
Tot 75 cm2 175,- 1200,-
Tot 100 cm2 200,- 1400,-
     
Wenkbrauwen pmu 75,-  
Bestralingspuntjes 50,-  

Meestgestelde vragen

Hoeveel pijn doet het tattoo verwijderen?

Dat valt mee. Al is het verwijderen van een tattoo, permanente make up of bestralingspuntjes natuurlijk niet pijnloos. Toch horen we van veel van onze cliënten die hun tattoo verwijderen in Delft, dat de pijn meevalt. Zij omschrijven het gevoel van de laserflitsjes op de huid als ‘een elastiekje dat steeds even hard tegen de huid schiet’. 

Voor wat voor soort tatoeages werkt het tattoo laseren?

Tatoeage verwijderen. Permanente make up verwijderen. Bestralingspuntjes verwijderen. Dat kan allemaal met de moderne M22 Q-Switched Nd:Yag 1064 nm laser van Huid & Laser Kliniek Delft. De laser werkt het heel goed op donkerblauwe en zwarte inkt, welke niet te diep is gezet. Gekleurde tatoeages zijn helaas moeilijk te laseren. In een gratis consultgesprek kijken we graag naar de mogelijkheden van jouw huid en tatoeage.

Hoe lang duurt het herstellen na een laserbehandeling?

Na het tattoo laseren zijn er witverkleuringen zichtbaar op je huid, die verdwijnen vanzelf na ongeveer 30 minuten. Je huid kan ook nog enkele uren of een paar dagen wat gezwollen, rood of gevoelig zijn. Ook jeuken en vervellen is heel normaal. In totaal duurt het genezingsproces na een sessie ongeveer 10 tot 20 dagen. Je lichaam doet er daarna zo’n 8 tot 12 weken over om de inkt af te breken en af te voeren.

Wat zijn de bijwerkingen van het tattoo laseren?

De kans op grote bijwerkingen is erg klein bij het verwijderen van een tattoo. De techniek heeft zich in de loop der jaren ontzettend ontwikkeld. Mogelijke bijwerkingen beperken zich tot tijdelijk geïrriteerde huid en soms blijft de wond wat vochtig, met kans op ontsteking. Omdat we werken met hitte, is er ook een kans op blaarvorming. Prik blaren nooit door, anders kunnen er littekentjes ontstaan.

Kun je een tattoo laseren met een zongebruinde huid of een donker huidtype?

Nee. Daarom kijken we in een consultgesprek altijd eerst naar de status en kleur van jouw huid. Daarna brengen we advies uit over het verwijderen van jouw tattoo. Wanneer je een tattoo lasert op een zongebruinde huid, bestaat de kans namelijk dat de laser ook eigen huidpigment afbreekt. Ook bij donkere huidtypes vormt dat een risico. Neem voor vragen over jouw huid contact met ons op. 

Wat kost een tattoo verwijderen?

De kosten van het verwijderen van een tattoo hangen natuurlijk af van de grootte en het type tattoo. Huid & Laser Kliniek Delft biedt je daarom aantrekkelijke prijzen voor losse sessies en nog voordeligere pakketprijzen. De specifieke tarieven zie je hier, maar kunnen we ook in een consultgesprek doornemen.

Wanneer kan ik beginnen met het verwijderen van mijn tattoo?

Het verwijderen van jouw tattoo kan vanaf 6 maanden na het zetten van de tattoo. Het is niet mogelijk om eerder te beginnen, omdat de inkt nog ingekapseld moet worden door de huid. Je bent natuurlijk wel welkom om al eerder bij ons op een consultgesprek te komen.

Snel naar

KADOOTJE bij een HydraFacial

Boek je in mei of juni een HydraFacial Deluxe of Platinum, dan krijg je ook nog eens 3 Dermaceutric Travelsize producten cadeau (Foamer 15, C25, Light Ceutic t.w.v. € 54,-).

*Actie is geldig t/m vrijdag 28 juni 2024

Geef een (digitale) kadobon kado!

Koop gemakkelijk je digitale kadobon via onderstaande button of kom je fysieke kadobon feestelijk verpakt ophalen in onze kliniek!

Behandelvideo

Resultaten

Na 6 laser behandelingen
Na 7 laser behandelingen
Na 8 laser behandelingen
Na 9 laser behandelingen
Na 8 laser behandelingen
Na 10 laser behandelingen
Na 5 laser behandelingen
Na 4 laser behandelingen

  Zij gingen je voor ...

  Het personeel is vriendelijk, vakkundig en werken netjes.

  Lees meer reviews op Feedback Company

  Relevante blogs

  Zo ervaart Tim het tattoo laseren bij Huid & Laser Kliniek Delft
  Lezen >

  Kan huidtherapie als je zwanger bent?
  Lezen >