Skip to main content

Fillers

Volumeverlies in het gezicht komt vaak met de jaren. Bij iedereen kunnen er simpelweg rimpels en lijntjes ontstaan rond mond, wangen en ogen. Soms zorgt het voor verslapte gezichtscontouren, een lossere huid. Daar kan je gelukkig wat aan doen. De filler behandeling bij Huid & Laser Kliniek Delft herstelt jouw natuurlijke lichaamsvormen. Het verstevigt, verfrist en brengt de energie weer terug in je gezicht. Voor een duurzaam resultaat werken wij met 100% veilig en medisch erkende fillers. 

In de loop der jaren verliest de huid aan elasticiteit en volume. Zo ontstaan rimpels en lijntjes, bij de een meer dan bij de ander. Dat kan je een vervelend gevoel geven en zelfs je uitstraling veranderen. Zet nu de eerste stap naar volumeherstel. Met een filler behandeling in Delft focussen wij op het herstellen van jouw natuurlijke frisse uitstraling. 

Welke rimpels pakken we aan en wat past er echt bij jou? Die vragen beantwoord je samen met de cosmetisch arts van Huid & Laser Kliniek Delft tijdens een gratis consultgesprek. Daarna maken we een persoonlijk behandelplan, helemaal passend bij jou als persoon en jouw gewenste natuurlijke uitstraling.

Onze fillers werken op basis van het lichaamseigen hyaluronzuur. Jouw lichaam herkent dit en kan zo met een beetje hulp voor meer volume in de huid zorgen. De filler werkt onder de huid, trekt vocht aan, houdt dit vast en vult rimpels, kuiltjes en lijntjes. Zo corrigeer je op verantwoorde wijze de mogelijke effecten van het ouder worden.

Stappenplan filler behandeling

Ieder mens is anders. Iedere huid is anders. En ook iedere kliniek is anders. Een cosmetische behandeling is daarom ook niet in iedere filler kliniek hetzelfde. Bij Huid & Laser Kliniek Delft streven we altijd naar een filler behandeling die dicht bij jouw natuurlijk uitstraling ligt. Daarom gebruiken wij ook onze tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Vollere lippen? Jongere uitstraling? Gezichtsvolume herstellen? Dat kan met onze filler behandeling in 6 stappen:

Stap 1.

Kom binnen. We nemen alle tijd om jouw huid te bekijken en wensen te bespreken;

Stap 2.

De cosmetisch arts bespreekt alle mogelijkheden en een potentieel behandelplan;

Stap 3.
We maken foto’s voor jouw medisch dossier, zo kunnen we vorderingen goed terugzien;
Stap 4.
Een heel klein naaldje gaat onder de huid en injecteert de speciale filler vloeistof;
Stap 5.
We bespreken de vooruitzichten en adviseren over het gebruik van aanvullende (thuis)producten.

Na de filler behandeling kan er een lichte zwelling en wat roodheid ontstaan. Geen zorgen. Dit verdwijnt meestal binnen 24 uur. Soms verschijnt er een klein blauw plekje, deze vervaagt binnen 2 tot 7 dagen. Voor het optimale resultaat vermijd je de eerste twee weken blootstelling aan warmte (zon, sauna). Goed om te weten: zo goed als al je dagelijkse activiteiten kan je na de filler behandeling gewoon hervatten. Met een frisse uitstraling en nieuwe energie.

Aantal behandelingen

Het effect van een enkele filler behandeling bij Huid & Laser Kliniek Delft is gemiddeld 6 tot 12 maanden mooi zichtbaar, afhankelijk van het merk filler en de plek in het gelaat. Start na ongeveer een jaar jouw vervolgbehandeling voor een blijvender resultaat. Na elke filler behandeling houdt het gewenste effect namelijk steeds langer aan. Om te kijken wat goed bij jouw huid past, nodigt onze cosmetisch arts je graag uit voor een gratis consultgesprek. Wij werken alleen met erkende en gerenommeerde merken als Aliaxin, Bolotero en Restylane.

Tarief filler behandeling

Jouw filler behandeling is maatwerk, want ook jij wilt toch na de behandeling vooral jezelf blijven. Waarschijnlijk heb je zelf ook specifieke wensen om bepaalde rimpels of plekken met een filler behandeling te verbeteren. Daarom kunnen we pas in het consultgesprek bepalen wat het tarief van de filler behandeling wordt.  

Fillers (Aliaxin, Bolotero, Restylane)

 
Hyaluronzuur - 0,5 ml 300,-
Hyaluronzuur - 1 ml 440,-
Hyaluronzuur - 1,5 ml 640,-
Hyaluronzuur - 2 ml 760,-
   
Traangootjes / lijnen onder oog (vanaf) 475,-
Oorlel 300,-
Lippen - smoothing 300,-
Lippen - contour 300,-
Lippen - volume 440,-
Slapen - opvullen 440,-
Neuslippenlijn - verzachten 300,-
Neuslippenlijn - opvullen 440,-
Mondhoeken - liften 300,-
Marionette lijn (mondhoek naar kaaklijn) - verzachten 300,-
Marionette lijn (mondhoek naar kaaklijn) - opvullen 440,-
Jukbeenderen of wangen - volume (vanaf) 440,-
Kaaklijn - contour en liften (vanaf) 440,-
Kin - volume (vanaf) 440,-
Afbreken hyaluronzuur (hyaluronidase)

150,-

   
Visocoderm  
Viscoderm 0,2 ml 100,-
Viscoderm 0,4 ml 150,-
Viscoderm 0,6 ml 180,-
Viscoderm 1 ml 300,-

Meestgestelde vragen

Hoe lang duurt een filler behandeling?

Gemiddeld duurt een filler behandeling zo’n 30 minuten. Na het bestuderen van jouw huid en een gesprek over jouw specifieke wensen, starten we met de filler behandeling. Afhankelijk van de hoeveelheid plekjes en aantal ml Hyaluronzuur, zetten we een x aantal kleine prikjes om de filler in te brengen. Het fijne: na de behandeling stap je zo weer de deur uit en kan je door met je dagelijkse activiteiten.

Hoe lang is het resultaat van een filler behandeling zichtbaar?

Het effect van een filler houdt gemiddeld 6 tot 12 maanden aan. Een vervolgbehandeling is aan te raden voor een blijvender resultaat. Na iedere filler behandeling houdt het gewenste effect steeds langer aan. Bij Huid & Laser Kliniek Delft ligt de focus op het verzorgen van een natuurlijke uitstraling, op duurzame wijze. Plan daarvoor nu zelf een gratis consultgesprek in.

Wat is het verschil tussen fillers en injectables?

Fillers en injectables (lees: botuline toxine) zijn niet hetzelfde. Ze kunnen wel allebei worden ingezet om jouw uitstraling te verjongen. Het verschil tussen injectables en fillers is dat een injectable meer werkt als een spierverslapper (voor b.v. fronsrimpels) en fillers worden gebruikt om volumeverlies op te vullen. 

Wat is het verschil tussen botuline toxine, Profhilo en fillers?

Botuline toxine (lees: injectables), Profhilo of fillers? Wat is het verschil? Hoewel het vaak in één adem wordt genoemd, zijn er wel degelijk verschillen. Een injectable behandeling zorgt voor een ‘jongere en ontspannen’ aanblik. Deze spierontspanner wordt vaak effectief ingezet tegen rimpels. Profhilo is een skinbooster. Met de lichaamseigen stof hyaluronzuur stimuleren we de productie van elastine en collageen in het hele gelaat. Daarentegen zorgen fillers plaatselijk juist voor meer volume van bijvoorbeeld lippen of plooien in het gezicht. Alle drie de behandelingen vallen onder de gezamenlijke noemer ‘injectables’. Plan nu een gratis consultgesprek in en ontdek wat voor jouw gewenste resultaat het beste werkt.

Doet een behandeling met fillers pijn?

Iedereen heeft natuurlijk een andere pijngrens. Maar de mensen die je voorgingen met een filler behandeling bij Huid & Laser Kliniek Delft, geven aan dat het erg goed te doen is. Het naaldje waarmee we de filler injecteren is erg klein en veel mensen omschrijven het aanprikken van de huid als een speldenprik. In de filler zelf zit ook verdoving waardoor de behandeling comfortabel verloopt. 

Wat is de stof Hyaluronzuur en hoe werkt het?

Hyaluronzuur is een stof die van nature al in jouw huid zit. Het trekt vocht aan en kan dit ook vasthouden, zo zorgt jouw huid van binnenuit voor volume. Doordat deze lichaamseigen stof ook weer afbreekt, is jouw lichaam continu bezig met het aanmaken van hyaluronzuur. Naarmate je ouder wordt kan dit natuurlijke proces vertragen. En dan is een filler behandeling een fantastische optie. Met een Hyaluronzuurfiller bij Huid & Laser Kliniek Delft wordt de huid op een zo natuurlijk mogelijke wijze voller en kunnen rimpels en lijntjes opgevuld worden.

Wat kosten fillers?

Wij krijgen regelmatig de vraag: ‘Wat kosten fillers?’ Een terechte en logische vraag, want het aantal aanbieders groeit. Kies wel altijd voor een betrouwbare en professionele kliniek, laat je daarin niet verleiden door té goed klinkende stuntprijzen. Je huid is immers kostbaar! Het tarief van een filler behandeling is altijd afhankelijk van de plek, het merk filler, leefstijl, genetica en de hoeveelheid in te zetten Hyaluronzuur. Fillers gezicht prijzen kunnen verschillen ten opzichte van een filler behandeling voor vollere lippen. Dit zijn de tarieven waarmee Huid & Laser Kliniek Delft rekent:

0,5 ml Hyaluronzuur € 300
1 ml Hyaluronzuur € 440

Wil je exact weten wat jouw fillers kosten? Plan dan een gratis consultgesprek in en overleg samen met onze cosmetisch arts.

Welke fillers gebruiken wij en wat is het verschil daar tussen?

Bij Huid & Laser Kliniek Delft gebruiken we fillers van het merk Aliaxin, Bolotero en Restylane.. Het zijn allemaal hyaluronzuur fillers en kwalitatief hoogwaardig.

Is een filler behandeling met Hyaluronzuur veilig?

Ja, onze behandeling met tijdelijke Hyaluronzuurfillers is veilig en van topkwaliteit. De cosmetische artsen die bij Huid & Laser Kliniek Delft werkzaam zijn, zijn zeer ervaren en beschikken altijd over alle benodigde diploma’s. Ook zijn wij aangesloten bij de artsenfederatie NVCG. We kiezen ook heel bewust voor behandelingen met de lichaamseigen stof Hyaluronzuur. Het zijn namelijk vaak de permanente fillers, zoals Dermalive en Bio-alcamid, die problemen kunnen veroorzaken. Deze fillers zijn tegenwoordig dan ook ten strengste verboden.

Wat kan je zelf doen na een behandeling met fillers?

Onze cosmetisch arts zal je uitgebreid informeren over dat wat je zelf kunt doen na een behandeling. Denk daarbij aan belangrijke dingen als:

  • Direct na een behandeling adviseren wij het gebied niet zelf te koelen;
  • Neem 3 dagen voor en 3 dagen na de behandeling arnica druppels tegen blauwe plekken;
  • Voorkom in de eerste twee weken blootstelling aan intense warmte van de zon of van een sauna;
  • Drink 24 uur geen alcohol (wel veel water), vermijd bloeddruk verhogende activiteiten en andere huidbehandelingen;

Heb je nog meer vragen over een filler behandeling? Neem contact met ons op, dan nemen we de tijd om al je vragen te beantwoorden.

Snel naar

Juliet de Vries - Cosmetisch arts
Lees over Juliet

KADOOTJE bij een HydraFacial

Boek je in mei of juni een HydraFacial Deluxe of Platinum, dan krijg je ook nog eens 3 Dermaceutric Travelsize producten cadeau (Foamer 15, C25, Light Ceutic t.w.v. € 54,-).

*Actie is geldig t/m vrijdag 28 juni 2024

Geef een (digitale) kadobon kado!

Koop gemakkelijk je digitale kadobon via onderstaande button of kom je fysieke kadobon feestelijk verpakt ophalen in onze kliniek!

Resultaten

Resultaat na 1 ml filler in de neuslippenplooi
Resultaat van 1,5 ml filler verdeeld in de mondzone
Resultaat na 1,5 ml filler verdeeld in de boven- en onderlip
Voor en na fillerbehandeling - lip smoothing
Voor en na fillerbehandeling - lip smoothing

    Zij gingen je voor ...

    Nil: Ik ben geholpen door Juliet. Ze is erg vriendelijk en neemt echt de tijd voor al je vragen. Ben erg positief over haar.

    Lees meer ervaringen op Feedback company