Skip to main content

Draadlift

Bij Huid en Laser kliniek Delft bieden we verschillende cosmetische behandelingen aan om jouw huid te verbeteren en je weer helemaal lekker in je vel te laten voelen. Een draadlift behandeling is daar een van. Dankzij de geavanceerde techniek met oplosbare draden, is het mogelijk verslapping in verschillende delen van het gezicht of de hals te verhelpen. Deze behandeling is in staat mooie en natuurlijke resultaten te realiseren en heeft weinig tot geen hersteltijd.

Een draadlift is een effectieve, niet-chirurgische behandelmethode om je gezicht en hals subtiel te liften en te verstevigen. Een mooie uitkomst wanneer je een operatieve ingreep te ingrijpend vindt en fillers niet het gewenste effect geven.

Er wordt bij een draadlift gebruik gemaakt van polydioxanon draden, ook wel PDO-draden genoemd. Deze draden zijn volledige oplosbare hechtdraden die doorgaans ook worden gebruikt voor hechtingen bij reguliere operaties. Deze PDO-draden hebben kleine weerhaakjes waarmee onderliggende huidlagen gelift worden. Tijdens het oplosproces worden de draden omhuld door een “harnas” van collageen in het weefsel. Dit zorgt voor een liftend effect en verstevigt de huid. Nadat de draden zijn opgelost na 6-12 maanden, houdt het effect gemiddeld 12 tot 18 maanden aan afhankelijk van leeftijd, leefstijl en huidtype. Na deze periode kan de behandeling veilig herhaald worden.

Welke behandeling voor jou het meest geschikt is voor het realiseren van een frissere, jongere uitstraling? Dat onderzoeken we tijdens een gratis consultgesprek in Delft. Onze cosmetisch arts neemt graag de tijd om je vragen te beantwoorden dus kom gerust eens vrijblijvend kennismaken.

Stappenplan draadlift behandeling

Voorafgaand aan een behandeling vindt altijd een kosteloos consult plaats waarin jouw wensen en de behandelmogelijkheden worden besproken waarna een behandeling ingepland kan worden.

Dit is hoe we jouw huid in vijf stappen subtiel liften en verstrakken met een draadlift:

Stap 1.

We starten met het maken van foto's van je huid, zodat je de huidverbetering straks goed terugziet;

Stap 2.

Het te behandelen gebied wordt grondig schoongemaakt;

Stap 3.

Plaatselijk wordt het gebied verdoofd met een lidocaïne injectie;

Stap 4.

Met een dunne canule worden de PDO (polydioxanon) draden onder de huid aangebracht.

Stap 5.

Hoe gaat het met je? We bespreken de voortgang en geven je nazorg adviezen;

Aantal behandelingen 

Na 1 behandeling is er al resultaat te zien wat na gemiddeld 6 weken optimaal is. Rond deze tijd wordt er een controle behandeling ingepland zodat er een evaluatie van de behandeling en resultaten kan plaatsvinden. Tijdens deze controle kunnen er ook eventuele aanpassingen gedaan worden, mocht dit nodig en gewenst zijn.

Tarieven draadlift

PDO-draadlift gezicht 1190,-

Meestgestelde vragen

Is draadlift behandeling veilig?

Wanneer je je door een goede gecertificeerde arts laat behandelen, zullen bijwerkingen minimaal zijn. De PDO-draden zijn volledige oplosbare hechtdraden die doorgaans ook veilig worden gebruikt voor hechtingen bij reguliere operaties. Daarnaast wordt er bij een draadlift behandeling niet in de huid gesneden, waardoor de kans op complicaties zoals een infectie zeer klein is.

Hoe lang zijn de resultaten van een draadlift zichtbaar?

Direct na de behandeling is een verstevigd effect zichtbaar, dit komt mede door de zwelling. De huid heeft gemiddeld 6 weken nodig om voldoende collageen te produceren waarna een optimaal resultaat waarneembaar zal zijn. Het huideigen collageen wordt met deze behandelmethode gestimuleerd, wat zorgt voor de natuurlijke resultaten. Dit is tevens de reden waarom de resultaten van een draadlift behandeling langdurig zijn. Het effect van de behandeling houdt ongeveer 18 maanden aan. Daarna kun je de behandeling weer veilig herhalen.

Is een draadlift behandeling pijnlijk?

De draadlift procedure gebeurd onder plaatselijke verdoving met een lidocaïne injectie. Dit zorgt ervoor dat de behandeling meestal niet als pijnlijk wordt ervaren. Na de behandeling kan de huid wel wat beurs aanvoelen, dit kan tot 2 weken aanhouden.

 

Snel naar

KADOOTJE bij een HydraFacial

Boek je in mei of juni een HydraFacial Deluxe of Platinum, dan krijg je ook nog eens 3 Dermaceutric Travelsize producten cadeau (Foamer 15, C25, Light Ceutic t.w.v. € 54,-).

*Actie is geldig t/m vrijdag 28 juni 2024

Geef een (digitale) kadobon kado!

Koop gemakkelijk je digitale kadobon via onderstaande button of kom je fysieke kadobon feestelijk verpakt ophalen in onze kliniek!

Resultaten

Draadlift - resultaat na 7 weken
Draadlift resultaat na 8 weken

    Juliet de Vries - Cosmetisch arts
    Lees over Juliet

    Zij gingen je voor ...

    "Zeer prettig en deskundig geholpen door cosmetisch arts Juliet de Vries. Luisterd goed naar mijn wensen en neemt de tijd voor je. Al erg tevreden over het resultaat tot nu toe".

    Lees meer reviews op Feedback company