Skip to main content

Blog

Skintags, dit kun je eraan doen

Skintags of huidoneffenheden kunnen op meerdere plekken op het lichaam voorkomen. Denk aan steelwratjes (fibromen) onder de oksel of in de hals, of een ouderdomswrat (verruca seborrhoica) op de rug of in het gezicht. ‘Kan ik dat er zelf afhalen? Met een schaartje? Nee, ik durf het niet!’ Geen stress, de huidtherapeuten van Huid & Laser Kliniek Delft helpen je graag.

Skintags zijn kleine onschuldige huidoneffenheden. Misschien heb jij ze ook wel, bijvoorbeeld een steelwratje in je hals of een ouderdomswratje in je gezicht of haarlijn. Vervelend, maar gelukkig geen medisch probleem. Aan de andere kant kun je je er wel (cosmetisch) aan storen. Herken je dat? Dan helpen we je graag met een passende coagulatie behandeling in onze kliniek in Delft

Coagulatie methode

Je hoeft voor het verwijderen van een skintag gelukkig niet naar de huisarts of dermatoloog. Alle huidtherapeuten van Huid & Laser Kliniek Delft hebben ruime ervaring met het voorzichtig en cosmetisch kwalitatief verwijderen van alle soorten skintags en huidoneffenheden. Op verschillende plekken op het lichaam. Vraag je je dus af of jouw skintag netjes weggehaald kan worden? Plan dan vooral eens een gratis intakegesprek met jouw huidtherapeut in Delft, dan bespreken jullie samen alle mogelijkheden. We gaan altijd uiterst zorgvuldig te werk en kiezen de coagulatiemethode die het best bij jou past. Soms met een electrocoagulatienaaldje, soms met zapper of curette-ring.

Stappenplan behandeling

Gemiddeld zijn er 1-2 behandelingen nodig met minimaal 4 weken tussen de behandelingen. Direct na de behandeling ontstaat een korstje op de huid, dat 5-7 dagen nodig heeft om te genezen. Bij voorkeur voeren we de behandeling uit op een niet-zongebruinde huid zodat er geen kleurverschil met de omliggende huid optreedt. Na de behandeling is het ook verstandig regelmatig een SPF 30 of hoger te smeren op de behandelde huid. De kosten voor een coagulatie behandeling starten al vanaf € 55,-

Nog een tip

Volg ons ook op Social Media, hier kan je video’s vinden van de serie ‘Herken je plekje’ waar wij veelvoorkomende huidoneffenheden bespreken en jou uitleggen wat je eraan kunt doen.

Auteur

Sanne - Huidtherapeut & front office

Deel deze blog

KADOOTJE bij een HydraFacial

Boek je in mei of juni een HydraFacial Deluxe of Platinum, dan krijg je ook nog eens 3 Dermaceutric Travelsize producten cadeau (Foamer 15, C25, Light Ceutic t.w.v. € 54,-).

*Actie is geldig t/m vrijdag 28 juni 2024

Geef een (digitale) kadobon kado!

Koop gemakkelijk je digitale kadobon via onderstaande button of kom je fysieke kadobon feestelijk verpakt ophalen in onze kliniek!