Skip to main content

Laserbehandelingen

Het woord laser is de afkorting van Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation oftewel lichtversterking door gestimuleerde uitzending van straling. Een laserapparaat geeft lichtbundels af op een bepaalde golflengte. Deze lichtbundels worden in de huid omgezet in energie en warmte. Hiermee kunnen we specifieke onderdelen in de huid behandelen, zonder de omliggende huidtexturen te beschadigen. Door middel van een gecontroleerde energie kunnen we bijvoorbeeld bloedvaatjes of pigmentvlekken verwijderen, maar zijn we ook in staat om rimpels en fijne lijntjes te verminderen of ongewenste haargroei aan te pakken.

Ultramoderne laser

Lumenis M22 Laser en IPL

In onze kliniek maken we gebruik van de M22 laser van Lumenis. Een krachtig laser- en IPL-platform, waarmee alleen huidtherapeuten en artsen mogen werken. De laser heeft 4 handstukken, waarmee we 34 verschillende aandoeningen kunnen behandelen. Het apparaat staat in veel ziekenhuizen en we zijn dan ook trots dat wij nu ook vanuit hartje Delft veel mensen ermee kunnen helpen.

Gouden standaard

Lumenis Diode Lightsheer Duet 805 nm laser

De Diode Lightsheer Duet 805 nm laser wordt gebruikt voor het verwijderen van donkere haren. Het apparaat heeft de meest effectieve golflengte, werkt zeer snel en is geschikt voor alle huidtypes.

Laserbehandelingen

Maak je keuze uit onderstaande behandelingen welke uitgevoerd worden door medisch opgeleide huidtherapeuten. 

Ons aanbod

Video: onze lasers

Gerelateerde blog

Zo ervaart Tim het tattoo laseren bij Huid & Laser Kliniek Delft
Tim - cliënt