Skip to main content

Onze visie

Bij Huid & Laserkliniek Delft kun je terecht voor verschillende soorten huidtherapie, cosmetische behandelingen met injectables en fillers en pedicure. We helpen je zo goed mogelijk, zodat jij weer lekker in je vel komt te zitten. Dat begint met een goede intake; weten wat er speelt, wat je wensen en klachten zijn en welke behandelingen je al eerder gehad hebt.

Onze visie

Een gezonde huid is een huid die straalt, egaal van kleur is en glad aanvoelt. Je huid is een weerspiegeling van hoe jij je voelt. Je huid kleurt grauw wanneer je vermoeid of ziek bent, je krijgt pukkels van bijvoorbeeld hormoonschommelingen en door roken of teveel zon veroudert je huid veel sneller. Je huid wordt niet alleen maar beter door er een crème op te smeren en daarom vindt Huid & Laser Kliniek Delft het belangrijk om naar het geheel van omstandigheden, voeding en medische factoren te kijken.

Onze kennis met je delen

Wij willen graag dat je je gehoord en gezien voelt en alle opties met je bespreken. Je kiest te allen tijde zelf voor een behandeling en als we elders een betere behandeling weten, zullen we je altijd doorverwijzen. We willen dat iedereen die bij ons onder behandeling is een prettig en veilig gevoel ervaart. Daarom delen we graag onze kennis van de huid met je, zodat je leert begrijpen hoe iets ontstaat en dus ook hoe het weer weg kan gaan.

Weer vol zelfvertrouwen en lekker in je vel

Een behandeling gaat vaak snel en voordat je het weet is het voorbij. Het is bijzonder om te zien hoe gemakkelijk de huid zich herstelt en met wat prikkeling van buitenaf zich van binnenuit verbetert. Weer lekker en vol zelfvertrouwen in je eigen vel zitten, kan echt. Stel vooral ook je vragen, want er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

Privacybeleid

Uw persoonsgegevens en medische gegevens slaan wij digitaal op. Dit doen wij om goede zorg aan u te kunnen verlenen. Het opslaan van uw gegevens doen wij volgens ons privacy- en dataveiligheidsbeleid. Lees hier meer (PDF).