Skip to main content

Dermamelan Intimate

Huidveroudering en pigmentvorming in de intieme zones: een esthetisch probleem. Misschien ervaar je een drempel om er iets aan te laten doen? Weet dat veel mannen en vrouwen te maken krijgen met verkleuringen in oksels, liezen en schaamstreek. Met een onzeker gevoel als gevolg. Gelukkig kunnen we daar wat aan doen! De Dermamelan Intimate behandeling is een bewezen effectief middel met een corrigerende en regulerende werking. Bij Huid & Laser Kliniek Delft zijn we gespecialiseerd in het behandelen van die intieme zones. Altijd met zorg.

Pigmentvorming is onvoorspelbaar. Soms ontstaat er ineens veel pigment op 1 plek (hyperpigmentatie), ook in de intieme zones. Met verschillende oorzaken: genetische aanleg, hormonale veranderingen, maar ook veroudering van het weefsel. In veel gevallen kunnen onze huidtherapeuten daar echt constructief iets aan doen. Ga dus samen op zoek naar de oorzaak en maak een plan voor de juiste pigmentbehandeling. 

Dermamelan Intimate van Huid & Laser Kliniek is een veelgekozen pigmentbehandeling, bestaande uit twee onderdelen: een masker en thuisproducten. Onze huidtherapeuten voeren deze pigmentbehandeling met regelmaat uit en vertellen je er graag vrijblijvend (en in vertrouwen) over in een gratis consultgesprek

Om de pigmentvorming in jouw intieme zones te verminderen,  maken we gebruik van actieve ingrediënten zoals fruitzuren en vitamine A en C. Deze plantaardige stoffen remmen de pigmentvorming en stimuleren huidvernieuwing. Ook de combinatie van het masker en de juiste thuisproducten, maakt deze behandeling zeer effectief. Met een zichtbaar resultaat binnen 4 tot 8 weken. 

Stappenplan Dermamelan Intimate behandeling

Ben je op zoek naar een professionele pigmentbehandeling in Delft? Maak kennis met Dermamelan Intimate. Een depigmentatiemethode met prachtige resultaten op korte én lange termijn. Dit is hoe we in 6 stappen jouw huid in de intieme zones behandelen:

Stap 1.

We maken kennis, bespreken je wensen en bestuderen de huid;

Stap 2.

De huidtherapeut reinigt de huid zorgvuldig en brengt de peeling en het masker aan

Stap 3.

Het masker doet z’n werk in 3 uur, jij kan ondertussen gewoon naar huis;

Stap 4.

Na 48 uur hebben we contact, bespreken we de voortgang en maken we een afspraak;

Stap 5.

Jij smeert thuis door met de pigmentremmende creme;

Stap 6.

Na 2 maanden zien we elkaar weer en bekijken samen het resultaat.

De pigmentbehandeling Dermamelan Intimate staat voor huidvernieuwing en pigmentvermindering rondom de schaamlippen. Dermamelan en Cosmelan zijn effectieve pigmentbehandelingen met mooie resultaten in het gelaat. Het is wel een intensieve behandeling. De huidvernieuwing kan zorgen voor wat roodheid, schilfering en een ‘trekkende’ huid. Dit hoort er allemaal bij en zijn volkomen normale reacties. Dit beeld past bij de eerste 4 tot 8 weken. Daarna wordt jouw huid rustiger.

Aantal Dermamelan Intimate pigmentbehandelingen

De Dermamelan Intimate behandeling is zeer effectief en vaak boeken we met één gerichte behandeling al het gewenste resultaat. Twee weken na de behandeling ontmoeten we elkaar voor een controle en een finishing touch bij Huid & Laserkliniek Delft. Drie maanden later zien we elkaar weer in de kliniek en bekijken samen het eindresultaat van jouw behandeling. In totaal maken we voor één behandeling dus drie afspraken. 

Tarieven pigmentbehandeling

Dermamelan Intimate pakket

(Behandeling en controles zijn inbegrepen in de prijs)

695,-
Dermamelan Intimate gel los 100,-

Meestgestelde vragen

Voor welke problemen is de Dermamelan Intimate behandeling geschikt?

Voor ongewenste pigmentvorming in de intieme zones. Die pigmentatie in de intieme zones kan meerdere oorzaken hebben, zoals veroudering van het weefsel of genetische aanleg. Maar ook externe factoren kunnen een rol spelen, denk aan het dragen erg strakke kleding, ontharing of hormonale veranderingen (door voorbehoedsmiddelen, zwangerschap etc.). Het kan allemaal zorgen voor donkere verkleuringen in de intieme zones. Weten wat bij jou de oorzaak is? En belangrijker nog; wat we eraan kunnen doen? Plan dan nu zelf een gratis consultgesprek in. 

Wat kost een Dermamelan Intimate behandeling?

Een Dermamelan Intimate behandeling bieden wij aan in een gunstig totaalpakket. Dit houdt in: Dermamelan masker, Dermamelan intimate gel en inclusief een hydraterende crème. Deze complete behandeling is bij Huid & Laser Kliniek Delft verkrijgbaar voor 675,-. Uiteraard zijn de controles na de behandeling ook bij dit tarief inbegrepen. 

Hoe kan ik me voorbereiden op een Dermamelan Intimate behandeling?

Een Dermamelan Intimate behandeling is best een intensieve behandeling, dus een goede voorbereiding is belangrijk. Gebruik minstens 1 week voorafgaand aan de behandeling geen andere intensieve producten of crèmes. Het masker dat wij aanbrengen blijft  op de huid zitten. Met wegwerp ondergoed aan ga je terug naar huis. Na instructies reinig je de huid thuis vervolgens zelf. Meer weten? Plan een gratis consultgesprek in met een huidtherapeut in Delft.  

Welke dingen mag ik niet doen na een Dermamelan Intimate behandeling?

De dag na de behandeling is echt een rustdag voor jouw huid. Vermijd in de weken na de behandeling stoombaden, sauna’s en zwembaden. Gebruik ook geen scrubs of peelings. Onze huidtherapeuten in Delft voorzien je van professionele thuisproducten voor gedegen nazorg, jouw behandeling is erbij gebaat om het gebruik van die producten niet te onderbreken. Precies weten wat je wel en niet mag doen voor, tijdens en na een behandeling? Neem contact op met ons en wij helpen je graag verder. 

Kan je pigmentvlekken verwijderen met een Dermamelan Intimate behandeling?

We zijn graag transparant; een honderd procent garantie kunnen we je niet geven. Toch geeft onze Dermamelan Intimate in de meeste gevallen echt al mooie resultaten na één behandeling. Zo verminderen pigmentvlekken in de intieme zones aanzienlijk. Daarna is het de kunst om de overproductie van pigment te blijven remmen. Weten wat je daar aan kan doen? Neem eens contact met ons op en wij vertellen je alles over de behandeling pigmentvlekken. 

Wat kan ik doen als de pigmentvlekken weer terugkomen?

Behandel en bescherm jouw huid altijd met hoogwaardige producten. Indien het pigment licht of geheel terug komt raden we je aan om de pigment remmende crèmes te blijven smeren. Dit zal de huid niet beschadigen. 

Is een pigmentbehandeling pijnlijk?

Dermamelan Intimate is een effectieve, maar ook intensieve behandeling. Niet onlogisch, want je huid vernieuwt zich mede dankzij de actieve ingrediënten zoals fruitzuren en vitamine A en C. Dat kan zorgen voor roodheid, een trekkend gevoel aan de huid en soms wat schilfering. Na 4 tot 8 weken zal je huid kalmeren en zie je de eerste resultaten. Maakt de mogelijke pijn je zenuwachtig? Zet dan een eerste kleine stap en stel je persoonlijke vragen aan een huidtherapeut van Huid & Laser Kliniek Delft.

Snel naar

KADOOTJE bij een HydraFacial

Boek je in mei of juni een HydraFacial Deluxe of Platinum, dan krijg je ook nog eens 3 Dermaceutric Travelsize producten cadeau (Foamer 15, C25, Light Ceutic t.w.v. € 54,-).

*Actie is geldig t/m vrijdag 28 juni 2024

Geef een (digitale) kadobon kado!

Koop gemakkelijk je digitale kadobon via onderstaande button of kom je fysieke kadobon feestelijk verpakt ophalen in onze kliniek!

Resultaten

Dermamelan Intimate voor en na
Dermamelan Intimate voor en na
Dermamelan Intimate voor en na

    Zij gingen je voor...

    Vriendelijk personeel. Ze staan altijd open voor vragen en advies.

    Lees meer reviews op Feedback company